Παναθηναϊκός: Τι «σημαίνει» η επιστροφή του Βαγιαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00, με τον στόχο να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψει στις νίκες.

«Ντου» οπαδών σε Βαγιαννίδη - Τα μηνύματα για Παναθηναϊκό (pics)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι λόγω διαφωνιών ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Έλληνα διεθνή σχετικά με τη νέα του συμφωνία, ο Βαγιαννίδης είχε αποκλειστεί από την αποστολή των «πρασίνων» από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός ότι ο Βαγιαννίδης θα… βγει από το ψυγείο δεν σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό.

Στο άμεσο μέλλον, θα καταβληθούν προσπάθειες για να βρεθεί κοινό έδαφος για νέες διαπραγματεύσεις, καθώς στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να διατηρήσουν ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και να αποφύγουν την αποχώρησή του ως ελεύθερου το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr