Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές στην Αγγλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Βαρύς έσκασε ο πέλεκυς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Νότιγχαμ με τη Φούλαμ στις 28 Σεπτέμβρη.
Συγκεκριμένα, η Αγγλική Ομοσπονδία επέβαλε «καμπάνα» πέντε αγωνιστικών στον ιδιοκτήτη των Reds καθώς όπως είχε γίνει γνωστό η FA «εικάζεται ότι η συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φυσούνα μετά το τελικό σφύριγμα ήταν απρεπής» και τον είχε καλέσει σε απολογία μέχρι και την Δευτέρα 7/10.
Η ανακοίνωση της FA:
«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή.
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League με τη Φούλαμ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.
Υποστηρίχτηκε ότι η συμπεριφορά του γύρω από την περιοχή του τούνελ μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν απρεπής. Αρνήθηκε αυτή την κατηγορία, αλλά αυτή αποδεδείχθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή και τού επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο στάδιο/γήπεδο για πέντε αγώνες.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟι γραπτοί λόγοι για τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής θα δημοσιευθούν εν ευθέτω χρόνων».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Όλα τούμπα! Ο Γιαμπουσέλε άλλαξε τις αποδόσεις για τη EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Με υπομονή για το... colpo grosso στο «8»!
- Η πίεση για Όσμαν, η στάση του παίκτη και του Παναθηναϊκού
- Πώς θα είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού, πότε κάνουν... ντεμπούτο
- Παναθηναϊκός: Οι 5 παίκτες που κέρδισαν πόντους με Νίστρουπ