Διαφώνησαν Σωτηρακόπουλος - Σπυρόπουλος: «Το Conference ισάξιο με το Euro 2004;» (vid)

Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αλέξης Σπυρόπουλος συμμετείχαν σε ένα απολαυστικό παιχνίδι σε νέα διαδικτυακή εκπομπή και σχολίασαν ορισμένες αμφιλεγόμενες απόψεις.

Διαφώνησαν Σωτηρακόπουλος - Σπυρόπουλος: «Το Conference ισάξιο με το Euro 2004;» (vid)

Μία από αυτές αφορούσε, πως το Conference League και το αν θεωρείται εξίσου μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας με το Euro 2004.

Αναλυτικά όσα είπαν στο «Hot Takes»:

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Όταν βάζουμε το Euro 2004 στην Ελλάδα, ο πήχης είναι απίστευτα ψηλά. Όταν βάζουμε την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα, ο πήχης είναι επίσης υψηλά. Μπορεί και να μην το ξαναδούμε.

Εύχομαι να το ξαναδούμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Υπολογίστε ότι τα ορόσημα ήταν ο τελικός του Παναθηναϊκού το 71. Χρειάστηκαν πόσα χρόνια ξανά για να δούμε μια ελληνική ομάδα στον τελικό, το πήρε κιόλας.

Η Δανία το 92′ ήταν γεμάτη από ποδοσφαιριστές που τη δεκαετία του 80′ πρωταγωνιστούσαν σε μεγάλες ομάδες. Τι σχέση μπορεί να έχει η Ελλάδα που δεν είχε νίκη.

Το ίδιο πράγμα ισχύει και για την ομάδα του Ολυμπιακού. Είχε τη Φενέρ, την Άστον Βίλα στην καλύτερη της χρονιά τα τελευταία 35-40 χρόνια, τη Φιορεντίνα που ξανάπαιξε τελικό.

Θα μπορούσα και εγώ να περάσω στο ”διαφωνώ”, χωρίς να ”διαφωνώ απόλυτα”. Είναι επιτυχία του οργανισμού Ολυμπιακού. Δεν είναι της Ελλάδας. Όπως δεν είναι του αγγλικού ποδοσφαίρου, η κατάκτηση της Σίτι ή της Λίβερπουλ ή της Γιουνάιτεντ.»

Αλέξης Σπυρόπουλος: «Διαφωνώ. Ο πήχης της δυσκολίας δεν έχει καμία σχέση. 23 Ελληνόπουλα νίκησαν τον Φίγκο, τον Ντέκο, τον Ραούλ, τον Μοριέντες, τον Ζιντάν, τον Ανρί, τον Μπάρος, τον Νέντβεντ…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr