Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τρομερές εικόνες στο ΟΑΚΑ - Η στιγμής της λήξης στο Παναθηναϊκός-Λανς (vid)

Η προετοιμασία της ομάδας αντιμετώπισε εμπόδια, αρχικά λόγω της σοκαριστικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, που επηρέασε έντονα την ατμόσφαιρα, και στη συνέχεια εξαιτίας των πολλών απουσιών, είτε λόγω διεθνών υποχρεώσεων είτε τραυματισμών.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πολλά διλήμματα για την ενδεκάδα. Παρόλο που ο Ντραγκόφσκι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Λοντίγκιν φαίνεται πιθανό να παραμείνει ως βασικός τερματοφύλακας.

Στην αμυντική γραμμή, οι Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς και Γέντβαϊ θεωρούνται βέβαιοι, αλλά ο Ίνγκασον, που επέστρεψε από την εθνική του ομάδα, ίσως πάρει ανάσες, με τον Σένκεφελντ να διεκδικεί τη θέση του.

Στη μεσαία γραμμή, παραμένει ασαφές αν θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή οι Μπακασέτας και Ουναΐ, οι οποίοι είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις με τις εθνικές τους. Ο Αράο είναι σίγουρος, ενώ αν δεν επιλεχθούν και τα δύο “δεκάρια”, ο Τσέριν φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Μαξίμοβιτς.

Για την επίθεση, ο Τετέ είναι βέβαιος, ενώ ο Τζούρισιτς έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στα άκρα, δεδομένου ότι ο Πελίστρι απουσίασε λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Σπόραρ έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Γερεμέγεφ για τη θέση του σέντερ φορ.

Exit mobile version