Στον «πάγο» ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «People's Choice» (vid)

Από το κανάλι του ANT1 αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού, People’s Choice, μετά τα όσα συνέβησαν με τον τηλεπαρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα.

Στον «πάγο» ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «People's Choice» (vid)

Για μέσα στον Νοέμβρη προγραμματιζόταν η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω του ρεπορτάζ που αφορούσε στον αιφνίδιο θάνατο του 31 ετών ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και την οικία του.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»:

«Με βάση τις τελευταίες φρέσκιες πληροφορίες θα καθυστερήσει να βγει στον αέρα το παιχνίδι ”People’s Choice”.

Αυτό έχει να κάνει με διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και με την κατασκευή.

Εκτός από το Νίκο Μουτσινά που έχει υψηλές απαιτήσεις στο πλατό, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και δω. Υπάρχει και ένα application που πρέπει να κατασκευαστεί. 

Επειδή συγκέντρωσε τα βέλη όλων και απόλυτα δίκαια για ό,τι συνέβη ο Λιάγκας, το κανάλι σου λέει, κάτσε μπας και ξεχαστεί όλο αυτό, γιατί όλα ξεχνιούνται.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr