Βέργης: «Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Αλαφούζος κρατάει τον Αλόνσο – Σκανάρουν υποψήφιους προπονητές»

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Αλόνσο και στις κινήσεις της διοίκησης αναφορικά με το μέλλον του πάγκου, καθώς η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Βέργης: «Χάνει λάδια και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να στηρίζει τον Ντιέγκο Αλόνσο παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη Super League, ωστόσο ο Βασίλης Βέργης μέσω της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει πως αυτό δε σημαίνει κάτι, καθώς η πράσινη ΠΑΕ τσεκάρει προπονητές στην αγορά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Παναθηναϊκό η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένη. Πάνω από όλα, φυσικά, υπάρχει το πένθος για τον άδικο χαμό του Μπάλντοκ. Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό σταφ, όλοι στον οργανισμό είναι υποχρεωμένοι να λειτουργήσουν σε συνθήκη “κανονικότητας”, καθώς υπάρχουν μπροστά πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως πραγματικά η ψυχή τους ξέρει πώς αισθάνονται… Όμως, αν ο Παναθηναϊκός πάει την Κυριακή στο Ηράκλειο και χάσει, λίγοι θα τα σκεφτούν όλα τούτα. Οι περισσότεροι με κυνισμό, θα πουν ότι “απώλεσε πλέον κάθε ελπίδα για τον τίτλο”. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι, έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη καμπή. Ψάχνει διαρκώς να βρει ένα καλό αποτέλεσμα για να αποτινάξει την πίεση από πάνω του, όμως αυτό δεν ήρθε ούτε στα πρόσφατα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ούτε στην Ευρώπη.

Κι έχει μπροστά του ΟΦΗ, Τσέλσι και Άρη, ματς που θα δώσει χωρίς τον τραυματία αρχηγό του, τον Ιωαννίδη. Άλλο μεγάλο θέμα. Ο Αλόνσο βρίσκεται υπό καθεστώς μεγάλης αμφισβήτησης και φαίνεται ότι σε κάθε ματς από τα επόμενα θα “παίζει το κεφάλι του”. Το γεγονός ότι για την ώρα τον κρατάει ο Αλαφούζος, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι γνωστό σε όλους ότι η “πράσινη” ΠΑΕ… σκανάρει διαρκώς υποψήφιους αντικαταστάτες. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί ο Ράσταβατς. Ένας προπονητής-εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version