Ναν: «Είναι ξεκάθαρο τι έγινε στο Παρίσι – Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Κέντρικ Ναν σε συνέντευξη που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε αρχικά για την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρί όσο και για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ναν: «Είναι ξεκάθαρο τι έγινε στο Παρίσι - Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10, 21:45) στην πρωτεύουσα της Ισπανίας σ’ ένα παιχνίδι που θυμίζει τον περσινό τελικό της Euroleague στον οποίο οι πράσινοι είχαν κερδίσει εμφατικά.

Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών εκείνου του ματς και νυν παίκτης του Πρωταθλητή Ευρώπης, Κέντρικ Ναν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του τόσο για την ήττα του Τριφυλλιού από την Παρί όσο και για την αναμέτρηση κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Final 4.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πρέπει να βρεθεί η ενέργεια για τους back to back αγώνες ή αν αυτή τη δίνει το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είναι back to back, υπάρχει μία μέρα ενδιάμεσα. Αναρρώνουμε σήμερα, για να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για αύριο».



Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Περιμένω οι συμπαίκτες μου να είναι έτοιμοι, να έχουν κίνητρο λόγω του ποιοι είναι και της ιστορίας που έχουμε μαζί τους. Περιμένω όλοι να είναι έτοιμοι και με κίνητρο. Δεν έχω αμφιβολία πως θα είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Ξεκινήσαμε άσχημα στο Παρίσι και έλεγχαν όλο το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε, όλοι στην ομάδα παλεύουμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα και θα είμαστε καλύτεροι στη διάρκεια».
Exit mobile version