Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο» (vid)

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θέμα του δημόσιο λιθοβολισμού στο διαδίκυτο.

Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο» (vid)

Ο Περικλής Κουνδυλάτος ανέφερε σε νεότερες δηλώσεις του: «Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την προσωπική μου ζωή, την εμφάνισή μου, ότι φοράω περούκα. Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν.

Είχα σκεφτεί να ζητήσω άδεια οπλοφορίας. Τα μηνύματα που λάμβανα ήταν απειλητικά και τρομακτικά. Είχα μια εμμονική θαυμάστρια που έλεγε ότι ήθελε να κάνει το παιδί μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε: «Το είπε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας φοβόμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα.

Από εκεί και πέρα όμως, το να σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο, το να σε απειλούν ότι θα έρθουν να σε βρουν, ότι θα σε σκοτώσουν…

Όλο αυτό που γίνεται από τους ηλίθιους, τους ανεγκέφαλους του διαδικτύου είναι επικίνδυνο.

Αυτός ο δημόσιος λιθοβολισμός που ζούμε καθημερινά όλοι μας για σημαντική ή ασήμαντη αφορμή, είναι κάτι το οποίο πρέπει να ελεγχθεί και να σταματήσει»

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πρόσθεσε: «Προφανώς δεν είναι λύση ή άδεια οπλοφορίας. Άμα πάει να του την πέσει κάποιος, θα τον σκοτώσει; Δε θα βρει το δίκιο του.

Για όνομα του Θεού. Από εκεί και πέρα, έχει δίκιο που λέει ότι τρώει εκείνος το περισσότερο μπούλινγκ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr