Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη «μετακόμισε» από τον Παναθηναϊκό στη Χετάφε (pic)

Μετά από χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο γιος του Στέλιο Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη, Μανώλης πήρε… μεταγραφή στη Χετάφε.

Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη «μετακόμισε» από τον Παναθηναϊκό στη Χετάφε (pic)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης που πρωταγωνίστησε στο πρώτο Survivor, είναι θερμός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Για αυτό το λόγο, έστειλε κατευθείαν το γιο του στις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Στα 11 του χρόνια ο Μανώλης Χανταμπάκης, λοιπόν, άνοιξε την πόρτα του εξωτερικού.

Το ζευγάρι μετακόμισε στη Μαδρίτη προκειμένου να στηρίξουν τον Χανταμπάκη τζούνιορ, που υπέγραψε στην ομάδα της Χετάφε.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr