«Εκτέθηκε» ο Σιδηρόπουλος στο Ιταλία - Ισραήλ για το γκολ του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Μια φάση που θύμισε έντονα το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Aktor έλαβε χώρα στο παιχνίδι Ιταλία-Ισραήλ με τη διαφορά ότι ο διαιτητής Μπενγκοετσέα ήταν πιο διαβασμένος από τον Σιδηρόπουλο.

«Εκτέθηκε» ο Σιδηρόπουλος στο Ιταλία - Ισραήλ για το γκολ του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Η φάση που αδικήθηκε – και κατά ομολογία του Λανουά – στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Aktor αποτελεί μέχρι σήμερα, τη μεγαλύτερη «αδικία» στη φετινή Superleague.

Στην αναμέτρηση για το Nations League ανάμεσα στην Ιταλία και το Ισραήλ σημειώθηκε μια αντίστοιχη περίπτωση με τον διαιτητή Μπενγκοετσέα να επιβραβεύει με έμμεσο τους γηπεδούχους, καθώς παίκτης του Ισραήλ βρισκόταν σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου από το τοίχος.

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, είτε ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν γνώριζε τον συγκεκριμένο κανονισμό, ως όφειλε, είτε συνέβη κάτι άλλο που τον οδήγησε στο να μην σφυρίξει την παράβαση και να αλλοιώσει έτσι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr