«Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει διακοπή συμβολαίου στον Μπάλντοκ»

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα και την τακτική που θ' ακολουθήσει μετά τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών.

ΣΟΚ: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες μέρες, όπως και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών και τόσο μα τόσο ξαφνικά.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι κοιτάζουν την επόμενη μέρα και το πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, καθώς μην ξεχνάμε ότι άφησε πίσω του μία γυναίκα κι ένα παιδάκι, μόλις, ενός έτους.



Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail» ο Παναθηναϊκός δεν πρόκεται να προχωρήσει σε διακοπή του συμβολαίου του Μπάλντοκ, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια στους πράσινους.

Έτσι, η οικογένεια του αείμνηστου ποδοσφαιριστή θα λαμβάνει κανονικά το ποσό του συμβολαίου του, ενώ του χρόνου είναι πιθανό να γίνει κι ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να τιμήσει το πλήρες συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά τον τραγικό του θάνατο σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο Μπάλντοκ, γεννημένος στην Αγγλία αλλά διεθνής με την Ελλάδα, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Πήρε μεταγραφή στους Κυπελλούχους Ελλάδας το καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και φιλεύσπλαχνο ιδιοκτήτη και προσθέτουν ότι θα φροντίσουν την οικογένεια του Μπάλντοκ, τη σύντροφό του και τον ενός έτους γιο του.

Μια πιθανότητα είναι να τιμήσει το πλήρες συμβόλαιο του παίκτη και επιπρόσθετα να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμή του τον επόμενο χρόνο».






Exit mobile version