Παναθηναϊκός: «Βράχος» οι παίκτες στην οικογένεια του Μπάλντοκ

Σύσσωμοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπάλντοκ: Οι κάμερες ασφαλείας – Πότε αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι μια είδηση που γονάτισε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις στα 31 του χρόνια έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά κι άδικα και πλέον τίποτα δεν αναμένεται να είναι το ίδιο στην ομάδα του Τριφυλλιού, καθώς όλα θέλουν το χρόνο τους, για να ξεπεραστούν.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την οικογένεια του ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να έχουν αποφασίσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό.

Πάντως όταν μαζευτούν οι ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, από τη Δευτέρα κιόλας, θ’ αρχίσουν να συζητούν αναλυτικότερα το θέμα, ώστε να καταλήξουν σε μια απόφαση, καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη στη γυναίκα του και στον ενός έτους γιο τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr