Παναθηναϊκός: Η «απάντηση» του Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας φρόντισε να δώσει τις δικές του απαντήσεις προς όλους εκείνους που τον αμφισβητούν στο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία στο Λονδίνο.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα οικονομικά δεδομένα για Μπακασέτα

Η εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε την Αγγλία στο Λονδίνο έχοντας υποστεί ένα ισχυρό σοκ λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπορεί η στιγμή για όλους να ήταν δύσκολη και κανείς να μην είχε όρεξη και μυαλό για το παιχνίδι, ωστόσο όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν, έδωσαν και την ψυχή τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη για τον δικό τους Τζορτζ.

Από εκεί και πέρα σ’ όλο αυτό το βαρύ κλίμα ο Τάσος Μπακασέτας έδειξε για μία ακόμη φορά πως αξίζει να είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας, καθώς η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που αρμόζει σ’ έναν αρχηγό.

Βέβαια για τις ηγετικές ικανότητες του συγκεκριμένου παίκτη δεν υπήρχε καμία αμφιβολία από κανέναν, καθώς η μόνη αμφισβήτηση που δέχθηκε ήταν για την αγωνιστική του απόδοση, κυρίως, στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο στον αγώνα του Λονδίνου κόντρα στην Αγγλία ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος είχε και γι’ αυτό απάντηση, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε δύο σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ντέκλαν Ράις και ο Κόουλ Πάλμερ.

Δύο πραγματικά αστέρια της Premier League, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τον Τάσο Μπακασέτα που ήταν κυριαρχικός στη μεσαία γραμμή και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η εθνική να φτάσει σ’ αυτή την τεράστια νίκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr