Η ζωή είναι σκληρή και πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος για παύσεις, ανασυγκρότηση κι όλα τα σχετικά, καθώς τα πάντα κινούνται με ταχύτητα φωτός χωρίς κανένα διάλειμμα.
Μπορεί η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ να είναι ανώτερη όλων και να μην έχει καμία σημασία το ποδόσφαιρο κι όλα τα δρώμενα που γεννιούνται γύρω απ’ αυτό, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η ομάδα μπαίνει την επόμενη εβδομάδα στην καθημερινότητά της.
Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί το σοκ, τη θλίψη και γενικότερα όλα τα άσχημα συναισθήματα και να κάνει focus στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την ερχόμενη εβδομάδα.
Όσο δύσκολο κι αν είναι, αυτή τη στιγμή όλοι οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καθημερινότητα, η οποία δεδομένα δε θα είναι η ίδια που ήταν με τον Τζορτζ Μπάλντοκ στ’ αποδυτήρια, στο Κορωπί, στις αποστολές και στην ενδεκάδα των αγώνων.
Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπορούν ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα της εθνικής Ελλάδος, η οποία λίγες ώρες μετά την απώλεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή έπαιξε στο Λονδίνο κόντρα στην Αγγλία κι όχι μόνο νίκησε το παιχνίδι, αλλά πραγματοποίησε μια κορυφαία εμφάνιση και τα έδωσε όλα για τον Τζορτζ, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του.
Μ’ αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, οφείλουν ν’ αγωνιστούν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα. Για τον δικό τους Τζορτζ που πάντα θα βρίσκεται ανάμεσά τους!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Ταιριάζει ο Καμπόκλο - Τι παίζει με Ουτούρου και Μπούκερ»
- «Μπρούνο Φερνάντο και άλλοι 3 για αντι-Λεσόρ στον Παναθηναϊκό»
- «Στηρίζει Λεσόρ και ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Παναθηναϊκός - Τα ποσά»
- Αινιγματική ανάρτηση Γιαννακόπουλου: «Δεν πρέπει να φοβάσαι...»
- Παναθηναϊκός Conference: Σενάρια για ρεβάνς σε νέα μέρα στις... 17:30 λόγω Ολυμπιακού