Παναθηναϊκός όπως Εθνική: Ο πόνος να γίνει κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια ειδική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, καθώς καλείται να διαχειριστεί την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

PAO16

Η ζωή είναι σκληρή και πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος για παύσεις, ανασυγκρότηση κι όλα τα σχετικά, καθώς τα πάντα κινούνται με ταχύτητα φωτός χωρίς κανένα διάλειμμα.

Μπορεί η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ να είναι ανώτερη όλων και να μην έχει καμία σημασία το ποδόσφαιρο κι όλα τα δρώμενα που γεννιούνται γύρω απ’ αυτό, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η ομάδα μπαίνει την επόμενη εβδομάδα στην καθημερινότητά της.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί το σοκ, τη θλίψη και γενικότερα όλα τα άσχημα συναισθήματα και να κάνει focus στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο δύσκολο κι αν είναι, αυτή τη στιγμή όλοι οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καθημερινότητα, η οποία δεδομένα δε θα είναι η ίδια που ήταν με τον Τζορτζ Μπάλντοκ στ’ αποδυτήρια, στο Κορωπί, στις αποστολές και στην ενδεκάδα των αγώνων.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπορούν ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα της εθνικής Ελλάδος, η οποία λίγες ώρες μετά την απώλεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή έπαιξε στο Λονδίνο κόντρα στην Αγγλία κι όχι μόνο νίκησε το παιχνίδι, αλλά πραγματοποίησε μια κορυφαία εμφάνιση και τα έδωσε όλα για τον Τζορτζ, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του.

Μ’ αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, οφείλουν ν’ αγωνιστούν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα. Για τον δικό τους Τζορτζ που πάντα θα βρίσκεται ανάμεσά τους!

Exit mobile version