Παναθηναϊκός: Ο δύσκολος ρόλος του Αλόνσο και το πρόγραμμα-Γολγοθάς

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να διαχειριστεί μια πολύ περίεργη και σοβαρή κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα.

Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί πλέον καταστάσεις που ξεπερνούν το αθλητικό πλαίσιο, καθώς δε μιλάμε για μια κριτική σ’ έναν προπονητή που ασκείται για την απόδοση της ομάδας, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή, η οποία χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Στο Τριφύλλι προσπαθούν κυριολεκτικά να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να σκεφτούν το ποδόσφαιρο και τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, όμως το κλίμα είναι βαρύ και δε γίνεται ν’ αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, λοιπόν, γνωρίζει ότι πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο, αν υπάρχει, ώστε να μπει η ομάδα το συντομότερο στην καθημερινότητα που βρισκόταν πριν τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς έχει χάσει έδαφος από το προηγούμενο διάστημα και ταυτόχρονα το πρόγραμμα που έρχεται είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, έπειτα θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Άρη και φυσικά υπάρχει η ενδιάμεση ευρωπαϊκή μονομαχία κόντρα στην Τσέλσι.

Οι πράσινοι θα πρέπει να παρουσιαστούν μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν αποτελέσματα, καθώς μόνο έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα συνεχίσει ν’ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζο.

Ένας στόχος που αυτή τη στιγμή φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτος με βάσει τα τραγικά γεγονότα που χτύπησαν τον σύλλογο τις προηγούμενες μέρες.

Exit mobile version