Παναθηναϊκός: Όσα έκανε ο Ουναχί στην 5αρα του Μαρόκου

Το Μαρόκο αγωνίστηκε κόντρα στην Κεντροαφρικανική Ένωση την οποία και κέρδισε με 5-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αζεντίν Ουναχί.

Απίθανη ματσάρα από Ουναχί: Δύο γκολ, μια ασίστ σε επτά λεπτά με το Μαρόκο (vids)

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος δεδομένα θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και θα τον ανεβάσει επίπεδο στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι.

Μάλιστα ο Μαροκινός επιθετικός μέσος στη νίκη της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Κεντροαφρικανική Ένωση πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και βγαίνοντας στο τέλος και πολυτιμότερος παίκτης.

Από εκεί και πέρα ο άσος του Παναθηναϊκού χρησιμοποιήθηκε ως 8αρι στο πλευρό του Σοφιάν Άμραμπατ κάνοντας ουσιαστικά τα πάντα στη μεσαία γραμμή, καθώς έκοβε, δημιουργούσε, σκόραρε και είχε εκπληκτικά ποσοστά στο τέλος του αγώνα.

Για την ακρίβεια έκανε συνολικά 114 ενέργειες στο παιχνίδι, με τις 86 να είναι επιτυχημένες και να φτάνει σ’ ένα ποσοστό 75% ενώ έλαβε την μπάλα από τους συμπαίκτες του 76 φορές.

Επιπλέον μέτρησε 77/91 πάσες ολοκληρώνοντας το παιχνίδι μ’ ένα ποσοστό επιτυχίας στο 85% παρουσιάζοντας την ανάλογη ικανότητα και διαύγεια και στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου όπου είχε 8/16 πάσες και 3/6 πάσες προσπαθώντας να περάσει την μπάλα στο αντίπαλο κουτί. Αν δε βρισκόταν σε λίγο καλύτερη μέρα στο κομμάτι των μακρινών μεταβιβάσεων, όπου είχε 3/10.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr