Παναθηναϊκός: Δύναμη ψυχής για να πατήσουν ξανά στα πόδια τους!

Ο Παναθηναϊκός από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά του, όμως για τους περισσότερους παίκτες τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ξεπέρασε την πολυμετοχικότητα σε αξία η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Παναθηναϊκός τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκε να βιώσει ένα μεγάλο δράμα, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Όπως είναι λογικό η θλίψη που σκόρπισε σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο, συνεπώς και στο Τριφύλλι, ήταν πολύ μεγάλη με τις μνήμες να είναι ακόμα πολύ νωπές και το σοκ να μη γίνεται να ξεπεραστεί τόσο εύκολα.

Από εκεί και πέρα για τους ξένους διεθνείς που αναμένεται να γυρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας τα πράγματα θα είναι λίγο πιο εύκολα, ώστε να μπουν στην καθημερινότητα που ήταν ο Παναθηναϊκός πριν απ’ αυτό το τραγικό συμβάν, ωστόσο για τους Μπακασέτα, Βαγιαννίδη κι όσους έμειναν πίσω όλα θα είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα.

Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ ανώτερες και σημαντικές από το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να θέλουν το χρόνο τους προκειμένου να τις διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πατήσουν ξανά στα πόδια τους.

Exit mobile version