Παναθηναϊκός: Τρεις μεγάλες δύσκολες σε μια τραγική κατάσταση

Μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Χτύπημα» από το Conference League: «Παναθηναϊκή τελειότητα!» (vid)

Το «τριφύλλι» καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη απαιτητική εβδομάδα.

Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ αφήνει ένα τεράστιο κενό στον σύλλογο, και το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η οικογένεια, οι φίλοι και οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα πουν το τελευταίο αντίο στον «Τζόρτζι».

Ωστόσο, η δύσκολη αυτή κατάσταση θα πρέπει να συνδυαστεί με επιστροφή στα παιχνίδια και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει, για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο και για τη μνήμη του Τζορτζ.

Από Δευτέρα οι πράσινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπου ο Αλόνσο θα εστιάσει κυρίως στην ψυχολογία των παικτών, που αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντική από την προπόνηση.

Στον απόηχο του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι που αν ήταν μια φορά δύσκολο, αυτή τη στιγμή μοιάζει με… βουνό.

Παράλληλα, οι απουσίες των διεθνών και άλλες προκλήσεις, όπως ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη, περιπλέκουν την κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Stoiximan Super League μετά από αρκετές ημέρες αποχής, και δεν έχει πλέον περιθώριο για απώλειες, τη στιγμή που το συναισθηματικό φορτίο, η παράδοση και οι ελλείψεις συνθέτουν ένα δύσκολο σκηνικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr