Έξαλλοι με τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Χ: Στα πόσα συγγνώμη καίγεσαι; Στις πόσες «γκάφες»;

Όπως είναι λογικό ο Γιώργος Λιάγκας μετά το ρεπορτάζ που αποφάσισε να κάνει για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει εξοργίσει πάρα πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου.

Συνεδριάζει η ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Λιάγκα – Θα τεθεί ζήτημα διαγραφής του από την Ένωση

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς ο λόγος γίνεται για έναν πολύ αγαπητό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα.

Από εκεί και πέρα εκτός από παίκτης ήταν πατέρας, σύζυγος κι έφυγε μόλις στα 31 του χρόνι με αποτέλεσμα όλα αυτά τα στοιχεία να κάνουν μεγαλύτερη τη θλίψη.

Η είδηση του θανάτου του απασχόλησε και απασχολεί όλα τα ΜΜΕ με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι κι αυτός ένας απ’ τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το θέμα μέσω της δικής του εκπομπής.

Ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής προτίμησε να παίξει ένα εντελώς άστοχο θέμα στην όλη υπόθεση, το οποίο έκανε έξαλλους τους χρήστες του «X» και φυσικά μεγάλη μερίδα κόσμου που τον άκουσε εκείνη την ώρα.

Δείτε μερικά σχόλια:

Έξαλλοι με τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Χ: Στα πόσα συγγνώμη καίγεσαι; Στις πόσες «γκάφες»; Έξαλλοι με τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Χ: Στα πόσα συγγνώμη καίγεσαι; Στις πόσες «γκάφες»;

Έξαλλοι με τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Χ: Στα πόσα συγγνώμη καίγεσαι; Στις πόσες «γκάφες»;

Exit mobile version