Τάσος Μπακασέτας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Τζορτζ Μπάλντοκ (pic)

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας μετά τη μεγάλη νίκη της γαλανόλευκης κόντρα στην Αγγλία έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ξέσπασε ο Μπακασέτας για Μπάλντοκ: «Ντροπή αυτό που έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι»

Η εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε την Αγγλία στο Λονδίνο κάτω από ένα πολύ φορτισμένο κλίμα, καθώς ο τραγικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν πολύ νωπός στο μυαλό και στην ψυχή όλων των παιδιών.

Παρ’ όλα αυτά άπαντες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα έδωσαν όλα προκειμένου η εθνική μας ομάδα να πάρει το τρίποντο, το οποίο αφιερώθηκε στη μνήμη του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε υπηρετήσει 12 φορές την εθνική Ελλάδος.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία αναφέρθηκε φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Για τον Γιώργο μας…», έγραψε ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr