Τζορτζ Μπάλντοκ: «Θα έρχονταν μόνιμα στην Ελλάδα η σύντροφος και το παιδί του», λέει στενός φίλος του

Στενός φίλος του Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις που κάνει για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Θα έρχονταν μόνιμα στην Ελλάδα η σύντροφος και το παιδί του», λέει στενός φίλος του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά αφήνοντας πίσω του, τη γυναίκα και το παιδάκι τους, οι οποίοι μάλιστα δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά έμεναν στην Αγγλία.

Παρ’ όλα αυτά μετά το τραγικό συμβάν στενός φίλος της οικογένειας σοκάρει με τις αποκαλύψεις του, καθώς αναφέρει ότι η γυναίκα και το παιδί τους σκόπευαν να έρθουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Κάτι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μπάλντοκ δεν ζει πια. Τα έχω χάσει. Εκείνο το βράδυ κοιμόμουν και ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα για να πιώ νερό. Είδα ότι είχα 25 μηνύματα στο κινητό μου. Ήταν για τον Μπάλντοκ. Όταν άνοιξα τα μηνύματα και έμαθα τι συνέβη δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Ο Τζορτζ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ένα πολύ καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Γνωριστήκαμε πριν έξι χρόνια στη Μύκονο. Με είχε προτείνει κάποιος σε εκείνον να τον κουρέψω και από τότε κρατήσαμε επαφές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εμπιστοσύνη του σε εμένα που κάθε φορά που ήταν να έρθει Ελλάδα για κάποιο παιχνίδι με την Εθνική, πάντοτε θα με καλούσε στο ξενοδοχείο του να τον κουρέψω και να τα πούμε. Μετά από τόσα χρόνια είχαμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, όταν μετακόμισε μόνιμα Ελλάδα, αυτό το καλοκαίρι, τον βοήθησα να βρει τα πατήματα του εδώ, δίνοντας του λύσεις για την καθημερινότητα του.

Ο Μπάλντοκ μου είχε αναφέρει ότι βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του αυτή τη περίοδο. Ήταν πολύ χαρούμενος που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια που δημιούργησε, για την σύντροφο του, το παιδάκι τους. Ο Τζορτζ ήταν ένας σοβαρός οικογενειάρχης. Το παιδί τους το λάτρευε. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός. Του είχα πει για πλάκα μιας που είναι αγοράκι να το κάνουν και αυτό ποδοσφαιριστή.

Η σύντροφός του ξέρω ότι αυτόν τον μήνα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης στην Ελλάδα. Και εκείνη και το μωράκι τους, θα έρχονταν μόνιμα εδώ σε λίγες ημέρες, στο πλευρό του Τζορτζ. Μου είχε πει ότι εκείνη ήταν λίγο αγχωμένη για την προσαρμογή της στην Ελλάδα και την νέα αρχή που θα έκανε εδώ. Κατάγεται από την Αγγλία. Εκεί μεγάλωσε και έζησε μέχρι σήμερα.

Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Μου είχε πει ότι του άρεσε που ζει πλέον στη χώρα μας. Μέσα στο καλοκαίρι είχα επισκεφτεί το σπίτι του, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός.

Νομίζω ήμουν από τους ελάχιστους που έχουν επισκεφτεί το σπίτι του, αν όχι ο μοναδικός. Του άρεσε πολύ εκεί που έμενε. Ήταν ο χώρος του. Μου είχε πει ότι απολάμβανε την φανταστική θέα του σπιτιού του. Επίσης του άρεσε το φαγητό εδώ, ο ήλιος, η ποιότητα ζωής. Ο Τζορτζ μίλαγε πολύ λίγο ελληνικά αλλά έκανε προσπάθεια να μάθει την γλώσσα μας.

Μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε δίπλα του το μπουκάλι με τη βότκα. Ο Μπάλντοκ δεν έπινε, δεν του άρεσε το ποτό. Ούτε βραδινές εξόδους έκανε. Εγώ μια φορά του πρότεινα να βγούμε βράδυ και μου το αρνήθηκε. Ήταν σοβαρός επαγγελματίας.

Μια μέρα πριν πεθάνει, μίλησα με τον Τζορτζ στο τηλέφωνο. Με ρώτησε αν είναι έτοιμο το μαγαζί μου για να περάσει να με δει. Του είπα θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα οπότε θα τα λέγαμε τότε. Δυστυχώς δεν προλάβαμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν πραγματικά ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr