Κουσουλός: «Κάφροι, δεν πτοούμαι, σας λυπάμαι» - Η απάντηση του δημοσιογράφου για τα σχόλια που δέχθηκε (vid)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναρτήσεις του δημοσιογράφου, Πέτρου Κουσουλού στο «Χ» με τον ίδιο να απαντά στα μηνύματα στον τηλεοπτικό «αέρα».

Κουσουλός: «Κάφροι, δεν πτοούμαι, σας λυπάμαι» - Η απάντηση του δημοσιογράφου για τα σχόλια που δέχθηκε (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Open Τώρα»:

«Ξεκινάμε μια δυναμική εκπομπή με δυσάρεστα νέα που μας έχουν συγκινήσει. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και κυρίως, της Εθνικής ομάδας. Ο ιδιοκτήτης τον εντόπισε, γιατί τύγχανε τη χθεσινή μέρα να έχει γενέθλια η κόρη του…

Έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να υπάρχει ένα μήνυμα και αναφέρομαι σε όλους εσάς, οι οποίοι επιδίδεστε σε έναν οχετό με εκφράσεις και ένα υβρεολόγιο, το οποίο σας κατατάσσει στην κατηγορία των υπανθρώπων, επειδή καλύψαμε ως οφείλαμε, δημοσιογραφικά, αυτό το γεγονός. Οι αρχικανίβαλοι κάνετε λόγο για κανιβαλισμό.»

Και συνέχισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά γυαλιά και συναισθήματα. Αναφέρομαι σε εσάς οι οποίοι μας το παίζετε ανθρωπιστές και είστε οι ίδιοι κάφροι που χυδαιολογείτε εναντίον των παικτών των αντιπάλων. Τους εύχεστε κακές αρρώστιες, ψ…φους, όπως και σε εμένα τον ίδιο.

Τα έχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου, τα έχω ζήσει και στα ελληνικά δικαστήρια. Θυμάστε τι έγινε και στην υπόθεση της Πάτρας. Πώς μπορείτε να κοιμάται ήσυχοι τα βράδια, όταν εύχεστε να νεκροφιλήσω τα παιδιά μου, επειδή μεταφέρουμε τις ειδήσεις. Δεν θα καμφθώ και πραγματικά σας λυπάμαι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr