Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του ποδοσφαιριστή

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προσπαθώντας να ρίξουν φως στο μυστήριο.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή της εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, πιθανότατα προκλήθηκε από πνιγμό.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός χθες το βράδυ (09/10/24) στην πισίνα της οικίας του στη Γλυφάδα.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουν οι ιατροδικαστές αποκαλύπτουν την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας νερού στους πνεύμονες του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν κάποια παθολογική αιτία ή άλλος παράγοντας συνέβαλε στον πνιγμό του διεθνούς αθλητή.

Προκειμένου να υπάρξει σαφές συμπέρασμα για την αιτία θανάτου του 31χρονου, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr