Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ στο σπίτι του στη Γλυφάδα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τις Αρχές να πραγμοποιούν έρευνα, ώστε να λυθούν όλες οι απορείες.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία θανάτου του

Σοκαρισμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Παναθηναϊκού με την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Μάλιστα ο αείμνηστος μπακ βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που του το νοίκιασε νεκρός στον πάτο της πισίνας χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρει εικόνα για το τι έχει συμβεί και μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την έρευνα, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι περαιτέρω έρευνες αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr