Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι «είδαν» οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ έχουν πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην πισίνα της πολυτελούς του κατοικίας και αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη δικογραφία της υπόθεσης.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι «είδαν» οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και όσα αναφέρει στα «Παραπολιτικά», από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στον 2ο όροφο της 5όροφης πολυκατοικίας στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί «είδαν» τον 31χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελλάδος και παίκτη της ομάδας του ΠΑΟ να κατεβαίνει στην εξωτερική πισίνα που βρίσκεται στο ισόγειο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο 31χρονος κολυμπά στην πισίνα, οι αστυνομικοί απλώς παρατηρούν στην άκρη της πισίνας τα πόδια του άτυχου Τζορτζ Μπάλοκ να επιπλέουν και έκτοτε η σορός του χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Δεν προκύπτει από πουθενά η παρουσία άλλου προσώπου, ενώ επίσης δεν προκύπτει ο ίδιος να έπινε αλκοόλ. Τουλάχιστον στο υλικό της κάμερας που έχει διερευνηθεί από τις αρχές.

Exit mobile version