ΣΟΚ: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα.

ΣΟΚ: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα με την είδηση να προκαλεί σοκ τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για τα αίτια του θανάτου του δεξιού μπακ του Τριφυλλιού, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών, ενώ όπως είναι λογικό όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ανάστατοι και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά από αυτή την εξέλιξη.

Παρ’ όλα αυτά επειδή μιλάμε για μια πολύ λεπτή και παράλληλα τραγική είδηση, οφείλουμε να αναφέρουμε πως υπάρχει και επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός γι’ αυτή την εξέλιξη που έλαβαν τα πράγματα στην περίπτωση του Μπάλντοκ.

Ο πρώην διεθνής άσος είχε περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr