Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μπήκε με πιστόλι σε εμπορικό κέντρο

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει μπλεξίματα με τον νόμο μετά τις «αταξίες» που κάνει στην Ελβετία που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή.

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μπήκε με πιστόλι σε εμπορικό κέντρο

Η Γιουγνκ Μπόις θα πρέπει να έχει μετανιώσει αρκετά για το γεγονός ότι έχει στο ρόστερ της, τον Σέικ Νιάς, ο οποίος είχε περάσει κι από τον Παναθηναϊκό την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ έχει προβληματίσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του τον Ελβετικό σύλλογο.

Μάλιστα ο Νιάς κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 19.000 ευρώ στις τοπικές αρχές, καθώς συνελήφθη να οδηγά χωρίς δίπλωμα τον περασμένο Απρίλιο.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό το ατόπημα που έχει δυσαρεστήσει κι εξοργίσει ταυτόχρονα την ομάδα του, καθώς το 2023 είχε εντοπιστεί να οδηγεί πάνω από το όριο ταχύτητας, σε αστική περιοχή, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο με αναστολή.

Για να ακολουθήσουν στην πορεία ακόμα πιο σοβαρά αδικήματα, όπως εκείνο λίγο καιρό νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2022, όταν και είχε μεταμφιεστεί ως πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς «Casa de Papel» και κρατώντας ένα ψεύτικο πιστόλι, είχε μπει σε εμπορικό κέντρο της πόλης, προσποιούμενος ότι έκανε ληστεία!

Μία γυναίκα, πίστεψε ότι επρόκειτο για πραγματική ληστεία, τον κατήγγειλλε, με αποτέλεσμα ο παίκτης να τιμωρηθεί με πρόστιμο 14.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί όπλων!

Μετά και το τελευταίο παράπτωμα, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο …αδιόρθωτος παίκτης θα τιμωρηθεί και πειθαρχικά, καθώς η συμπεριφορά του δε συνάδει με τις αξίες του κλαμπ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr