Παναθηναϊκός: Ξανά τραυματίας ο Μαξ – Χάνει ΟΦΗ

Ο Φίλιπ Μαξ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών κι έτσι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (20/10).

Παναθηναϊκός: Ξανά τραυματίας ο Μαξ - Χάνει ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι απέκτησε τον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος θα κάλυπτε αρχικά το κενό του Χουάνκαρ και θα έφερνε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν στο Τριφύλλι με τον Γερμανό μπακ να μετράει έως τώρα συνολικά τρεις συμμετοχές παίζοντας όμως μόλις 183 λεπτά.

Συγκεκριμένα έπαιξε 80 λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης άλλα 71 κόντρα στον Λεβαδειακό και τελευταία του εμφάνιση ήταν απέναντι στην Καλλιθέα, όπου αγωνίστηκε 32 λεπτά.

Από τις 1 Αυγούστου έως σήμερα δεν έχει αγωνιστεί ξανά στον Παναθηναϊκό, καθώς τα προβλήματα που κουβαλούσε από τη μέρα που ήρθε στο Τριφύλλι ήταν πολλά και δε γινόταν να ξεπεραστούν τόσο απλά.

Μάλιστα στην πορεία της παραμονής του στην Ελλάδα ο Γερμανός μπακ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα η επανένταξή του να πάει ακόμη πιο πίσω, καθώς πλέον αναμένεται να χάσει και το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (20/10) λόγω μιας φλεγμονής που έχει στον αστράγαλο.

Exit mobile version