Παναθηναϊκός: Διορθώνονται τα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ;

Πάλι δεν εκμεταλλεύτηκες το πρώτο ημίχρονο, πάλι πετούσες την μπάλα μπροστά και…ότι κάτσει με τον Ιωαννίδη (ο οποίος τραυματίστηκε), πάλι έπαιζες με σέντερ φορ “κομμένο” (Σποράρ), πάλι δεν σκόραρες, πάλι η απόδοσή σου στην επανάληψη άρχισε να φθίνει.

Παναθηναϊκός: Διορθώνονται τα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ;

Σίγουρα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος έπιασε στο τέλος το τετ α τετ του Μασούρα και συνέχισε την παράδοση καλών αγώνων απέναντί τους. Βασικός στο Κύπελλο επί Τερίμ, άλλαξε τον Ντραγκόφσκι στο 1-3 των πλέι-οφ, σε κράτησε ζωντανό και την Κυριακή, αφού εξαιρουμένης της λάθος μπαλιά που κατέληξε στην ευκαιρία του Ελ Κααμπί ο ομογενής πορτιέρο ήταν άψογος.

Κατά τα άλλα με εξαίρεση τα τρεξίματα του Μπάλντοκ, την ανασταλτική δουλειά που πρόσφεραν Ινγκανσον, Αράο, συν την πνοή που έφερε η είσοδος του Ουναχί, είδαμε πάλι μεγάλο πρόβλημα ανάπτυξης από την άμυνα στη μεσαία γραμμή.

Ο Τσέριν δεν είναι καλά, το ίδιο κι ο Μαξίμοβιτς, ο Σλοβένος πληρώνει ίσως την κόπωση από το Euro, προσθέστε ότι ακόμα ο Μπακασέτας ψάχνει πατήματα, ενώ έχεις και απουσία “εξαριού” με καλή μπαλιά τύπου Πέρεθ.

Με όλα αυτά προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα γιατί βλέπουμε τόσες γιόμες κι ανυπαρξία παιχνιδιού από χαμηλά, αφού κανείς σέντερ μπακ δεν έχει καλή επαφή με το τόπι. Θα διορθωθεί τίποτα στην διακοπή άραγε, ακολουθεί η Κρήτη και στο Γεντί Κουλέ έχεις κάκιστη παράδοση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr