Παναθηναϊκός: Τετέ σε ρόλο φορ;

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να μένει ανενεργός τις επόμενες 20 μέρες, ίσως δούμε Τετέ σε ρόλο σέντερ φορ (!) σε Ηράκλειο, με την Τσέλσι και στο ματς με τον Αρη.

Παναθηναϊκός: Έβδομο φαβορί για το Conference League σύμφωνα με τον αλγόριθμο

Μιλάμε για εξτρέμ που παίζει σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις. Που βγάζει πολύ ενέργεια παίζοντας στα άκρα, βάζει ένταση και δύναμη στις προσπάθειές του, είναι καλός στο ένας με έναν, είτε όταν όταν καλείται να περάσει τον αντίπαλό του, είτε όταν θέλει να εκτελέσει.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος είναι με διαφορά ο πιο χρήσιμος παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς ο χρόνος και τα πεπραγμένα των συμπαικτών αλλά και του ίδιου δεν γίνεται να κρύψουν την πραγματικότητα.

Το ωραίο είναι ότι ενώ μας ήρθε σαν κλασικός παίκτης γραμμής, μετά τη Μπάνια Λούκα είπε ότι του αρέσει να παίζει επιτελικός αλλά τώρα ο προπονητής είναι αναγκασμένος να τον βάλει στο 9.

Ο Ιωαννίδης είναι εκτός, ο Σποράρ παντελώς εκτός ομάδας ψυχολογικά και ο Γερεμέγιεφ μια καλή συμπληρωματική λύση που θέλει η ομάδα να παίζει γι αυτόν ώστε να του δίνει την μπάλα στα καλά του σημεία κι εκείνος να σκοράρει.

Ίσως δούμε διάταξη με τον Βραζιλιάνο στο 9, τον Πελίστρι και τον Τζούρισιτς στα άκρα, Μπακασέτα-Ουναχί πίσω από τον φορ, αν βέβαια ο κόουτς θελήσει να κατεβάσει μια σούπερ επιθετική πεντάδα, θέλοντας να καταπολεμήσει την ένδεια γκολ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr