Παναθηναϊκός: Οι αποκλεισμοί του Βαγιαννίδη «ενεργοποίησαν» την Μπράγκα!

Οι «κεραίες» της Μπράγκα έπιασαν τη ρήξη στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Βαγιαννίδη και ο πορτογαλικός σύλλογος άρχισε να σκαλίζει ξανά την περίπτωση.

Παναθηναϊκός: Οι αποκλεισμοί του Βαγιαννίδη «ενεργοποίησαν» την Μπράγκα!

Δεν «έσβησε» οριστικά από το καλοκαίρι το ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον Βαγιαννίδη.

Το report των Πορτογάλων για το νεαρό μπακ είναι θετικό, η υπόθεσή του μπήκε προσωρινά στο ντουλάπι και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι στο θέμα της ανανέωσης του «Βάγια», εκείνη ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

«Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, επί τη ευκαιρία του πρόσφατου (3/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό για την League Phase του Europa League, οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας φρόντισαν (στο περιθώριο του ματς στο Φάληρο) να «σκαλίσoυν» στοχευμένα κι εκ νέου την προοπτική απόκτησης του Έλληνα διεθνούς αμυντικού και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως οι «Αρσεναλίστας» διατηρούν άκρως θετικό report για τον Βαγιαννίδη από τις περυσινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα την φετινή καλοκαιρινή περίοδο κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ τα οποία παρουσίαζαν την Μπράγκα έτοιμη να προχώρησει στο…παρασύνθημα για την αγορά του Βαγιαννίδη που σε κάθε περίπτωση και στο τάιμινγκ που διανύουμε παραμένει – με κεφαλαία γράμματα – αποθηκευμένος στην transfer list του πορτογαλικού συλλόγου.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr