Καρούλιας: «Εγώ θα έδινα χρόνο στον Αλόνσο, καλύπτονται εύκολα οι βαθμοί» (vid)

Ο Νίκος Καρούλιας τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Καρούλιας: «Εγώ θα έδινα χρόνο στον Αλόνσο, καλύπτονται εύκολα οι βαθμοί» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:

«Πραγματικά ο Αλαφούζος έχει βάλει αρκετά λεφτά φέτος. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα με καλές μεταγραφές, όπως ο Πελίστρι, ο Τέτε, ο Ουναχί, ο Μαξίμοβιτς. Είναι πρώτος σε μπάτζετ ο Παναθηναϊκός. Επιλέγει αυτούς ο Αλόνσο.

Η επιλογή ήταν μεταξύ των ανθρώπων δίπλα στον Αλαφούζο, όπως ο Παπαδημητρίου. Δεν ήταν σε κανένα μεγάλο πρωτάθλημα ο Αλόνσο, πέρασε λίγο από τη Σεβίλλη. Στην Ευρώπη έδειξε καλό πρόσωπο, αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, απέκλεισε τη Λανς.

Είμαι υπέρ της άποψης πως οι άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρειάζονται χρόνο. Και ο Μεντιλίμπαρ έφαγε ”σφαλιάρες”. Στηρίχτηκε και η ομάδα ανέκαμψε. Είναι αρκετός ο χρόνος που η ομάδα δεν πάει καλά. Δεν είδαμε βελτίωση.

Το καλύτερο ημίχρονο ήταν στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα, δε βρήκε τη συνταγή να σπάσει τις πολυπρόσωπες ομάδες των ”μικρών” ομάδων, όπως με την Καλλιθέα και τον Αστέρα.

Πρέπει να δοθεί μια παράταση, θα του έδινα χρόνο. Έχει φύγει επτά βαθμούς ο ΠΑΟΚ, οι βαθμοί καλύπτονται εύκολα. Πρέπει να πέσουν όλοι πάνω στην ομάδα, εκεί πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση. Εγώ θα ήθελα ένα παιδί του Παναθηναϊκού κοντά εκεί.»

Για τον Ιωαννίδη: «Στενοχωριέμαι που αυτό το παιδί δεν έχει συμπαραστάτες μέχρι τώρα. Τα κάνει όλα μόνος του. Ο Ιωαννίδης πρέπει να είναι παράδειγμα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε από τον Λεβαδειακό, έφτασε να είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη.»

Για τον Βαγιαννίδη: «Πρέπει να παίζει αυτό το παιδί. Ξέρει μπάλα, έχει ταχύτητα. Αυτά τα παιδιά δεν μπορεί να τους έχεις δυο Κυριακές, μετά να τον βγάζεις και να τον αφήνεις στον πάγκο. Πρέπει να επιμένεις. Και ο Κώτσιρας έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό, μην τρελαθούμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr