Παναθηναϊκός: Το μοντέλο που αναμένεται να φορεθεί στο κέντρο της άμυνας

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δοκίμασε μια νέα τακτική αναφορικά με τους στόπερ του και μάλιστα επειδή του βγήκε σε άψογο βαθμό θα το χρησιμοποιήσει ξανά.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για αυτό τα... έσκασε να τον αγοράσει!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα και να μοιράζονται τον έναν βαθμό έπειτα από λευκή ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ντιέγκο Αλόνσο δοκίμασε να βάλει τον Ίνγκι Ίνγκασον αριστερό στόπερ και τον Τιν Γεντβάι δεξί. Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αριστερά δυσκολεύεται και δεξιά έχει κάνει κορυφαία παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει παίξει μαζί μέσα στη σεζόν αλλά σε όλα τα προηγούμενα ματς ήταν ανάποδα οι θέσεις τους (δεξιά ο Ισλανδός, αριστερά ο Κροάτης) με τα προβλήματα κυρίως στο κομμάτι της ανάπτυξης αλλά και στην προσαρμογή που είχε ο Γεντβάι να είναι αρκετά.

Ωστόσο στο ντέρμπι ο Ίνγκασον σαν αριστερό στόπερ έκανε σπουδαίο παιχνίδι και έχοντας ως παρτενέρ του, τον Γεντβάι, ο Παναθηναϊκός παρουσιάσε καλή αμυντική εικόνα με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός τεχνικός να μείνει ευχαριστημένος και να αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά σ’ αυτές τις θέσεις τους συγκεκριμένους στόπερ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr