Ανέβηκαν οι τόνοι στον ΣΚΑΪ για το χέρι του Ρέτσου: «Εγώ μιλάω με κριτήρια» - «Η θέση του χεριού είναι αφύσικη»

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή τη φάση που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για τον Ρέτσο και το χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή.

Ανέβηκαν οι τόνοι στον ΣΚΑΪ για το χέρι του Ρέτσου: «Εγώ μιλάω με κριτήρια» - «Η θέση του χεριού είναι αφύσικη»

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό μπορεί να τελείωσε πριν δύο μέρες, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αναφορές για το παιχνίδι και συγκεκριμένα για μια φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς υπήρχε διαφωνία μεταξύ των παρευρισκόμενων στο πλατό της εκπομπής για το αν είναι ή όχι πέναλτι η φάση.

Δείτε το διάλογο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr