Παναθηναϊκός: Μεγάλο το πρόβλημα, υπαρκτό το... «καμπανάκι»

Άλλο ένα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίζει τον ποδοσφαιρικό είναι τα γκολ που έχει πετύχει στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός με την ποιότητα που διαθέτει, τη φετινή σεζόν, έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις έξι φορές στα πρώτα επτά παιχνίδια της Super League.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μία τέτοια αναλογία δεν συνάδει με τις δυνατότητες του «πράσινου» ρόστερ αφού η επένδυση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι αποσκοπεί σε εκτόξευση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτά τα 6 τέρματα τα έχουν βάλει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές: Τρία ο Τζούρισιτς, δύο ο Τετέ, ένα ο Σπόραρ.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να μπουν και άλλοι στην εξίσωση με την ευχή το Τριφύλλι να ανεβάσει στροφές και να παίξει όπως αντιστοιχεί στην εγνωσμένη ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr