Φώτης Ιωαννίδης: Σήμερα η ανακοίνωση της «ζημιάς»!
Την Τρίτη (08/10) ο αρχηγός του Τριφυλλιού αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελική μαγνητική, η οποία θα καθορίσει το οριστικό μέγεθος της «ζημιάς».
Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν άτυχος στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αναμένεται να μείνει εκτός για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Μετά το αποτέλεσμα της μαγνητικής, θα γνωρίζουμε αναλυτικά την «ζημιά» που έχει υποστεί ο Έλληνας φορ και το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.
Αν και η εκτίμηση είναι για περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων, θεωρείται δεδομένο, ήδη, ότι θα χάσει τις «πράσινες» μάχες κόντρα σε ΟΦΗ και Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα απέναντι σε Αγγλία και Ιρλανδία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»