Φώτης Ιωαννίδης: Σήμερα η ανακοίνωση της «ζημιάς»!
Την Τρίτη (08/10) ο αρχηγός του Τριφυλλιού αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελική μαγνητική, η οποία θα καθορίσει το οριστικό μέγεθος της «ζημιάς».
Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν άτυχος στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αναμένεται να μείνει εκτός για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες.
Μετά το αποτέλεσμα της μαγνητικής, θα γνωρίζουμε αναλυτικά την «ζημιά» που έχει υποστεί ο Έλληνας φορ και το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.
Αν και η εκτίμηση είναι για περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων, θεωρείται δεδομένο, ήδη, ότι θα χάσει τις «πράσινες» μάχες κόντρα σε ΟΦΗ και Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα απέναντι σε Αγγλία και Ιρλανδία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δημοσίευμα... βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς φέρνει πίσω και τον Διαμαντίδη»
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές που πρότεινε σε Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Η «αντίδραση» Φαν Ντρόγκελεν και το ατού στη διαπραγμάτευση
- Παναθηναϊκός, Πένια: Το ποσό που απαιτείται για αγορά
- Μάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: Ο παίκτης που θέλουν από Ισπανία