Ραπτόπουλος σε Ιωαννίδη: «Δεν προστατεύτηκες, φάε την θλάση!» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σε βίντεο στο Tik-Tok αντέδρασε στον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ραπτόπουλος σε Ιωαννίδη: «Δεν προστατεύτηκες, φάε την θλάση!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι είπαμε πριν από τρεις μέρες; X και under 2.5 το ματς, γκολ ο Ιωαννίδης ή θλάση. Γκαντεμόσαυρε, θα σε δείρουμε, θα σε κάνουμε.

Έκανα ειδικό βίντεο στον Ιωαννίδη και του λέω, έχεις βλ..α μάνατζερ, ο μπαμπάς σου είναι φελλός. Φελλός είναι και ο προπονητής σου και ο πρόεδρός σου. Προστατεύσου μόνος σου. Δεν προστατεύτηκε, φάε τη θλάση.

Με Ολιβέιρα δεκάρι δεν πας πουθενά. Οι πιτσιρικάδες πιο γρήγοροι, πιο τεχνίτες. Μιλάμε για δράμα, δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός. Μία φορά με γοήτευσε στο ματς με τη Μπράγκα.»

Δείτε παρακάτω:

@kostis_rapto Η ανάλυση του Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ⚽️ #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #panathinaikos #olympiacos #paok ♬ πρωτότυπος ήχος – kostis_rapto

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr