Σπυρόπουλος: «Υπεροχή στα σημεία ο Παναθηναϊκός, MVP ξεκούραστα ο Μπακασέτας» (vid)

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έδωσε τη δική του οπτική γωνία για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Σπυρόπουλος: «Υπεροχή στα σημεία ο Παναθηναϊκός, MVP ξεκούραστα ο Μπακασέτας» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Έντεκα αυτοί, Έντεκα εμείς» και έγραψε στο SDNA:

«Το κλάσικο, δεν έχει ιδιαίτερη ανάλυση. Μια ενενηντάλεπτη άσκηση, ισορροπίας στη μετριότητα. Εξυνες το κεφάλι, “ένα παραπάνω” μετά και τον τραυματισμό του Ιωαννίδη, ποιος και πώς θα σπάσει την ισορροπία. Δεν το κατάφερε, κανείς και τίποτα. Υπεροχή στα σημεία γενικώς, οπωσδήποτε Παναθηναϊκός.

Γενικώς πιο άνετος με την ιδέα της ισοπαλίας στο υποσυνείδητο, οπωσδήποτε Ολυμπιακός. Player of the match, ξεκούραστα Μπακασέτας. Αν αυτό είναι το μεγαλύτερο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα ήθελα να είμαι…το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα προτιμούσα να είμαι, ο ρέφερι που το ελληνικό ποδόσφαιρο καλεί απέξω (διότι “μέσα” δεν είμαστε ικανοί, για την ακρίβεια ούτε που μας νοιάζει, να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε διαιτητές). Βόλτα Σ-Κ στην Αθήνα, κάνα δεκαχίλιαρο αμοιβή, όλα πληρωμένα “στα καλύτερα”, la vita e bella.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr