Κατσουράνης: «Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός - Πολύ καλός ο διαιτητής!» (vid)

Πήρε θέση για το ντέρμπι των αιωνίων ο Κώστας Κατσουράνης σε διαδικτυακή εκπομπή.

Κατσουράνης: «Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός - Πολύ καλός ο διαιτητής!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Είχε πάρα πολύ καλό διαιτητή το ντέρμπι. Ο Τζούρισιτς είναι καλός ποδοσφαιριστής. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ομάδα ήταν χάλια. 

Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν αδυναμίες στις στατικές φάσεις κι αυτό δεν είναι πολύ ωραίο.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε καλύτερες στιγμές. Υπερίσχυσε στο κέντρο. Μπακασέτας, Τζούρισιτς και Τετέ ήταν καλοί. Ο Μλαντένοβιτς μετέφερε καλύτερα τη μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Είτε από στατικές φάσεις, είτε με τον Τζούρισιτς, είτε με τον Μλαντένοβιτς. Και ο Μπάλντοκ έκανε καλό παιχνίδι σήμερα. Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες.

Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Η είσοδος του Κωστούλα έφερε τρεξίματα. Ο Ιωαννίδης βγήκε στο πρώτο ημίχρονο.

Και οι δύο ομάδες δεν ήταν στην καλή τους μέρα. Και οι δύο θέλανε να μη χάσουν. Δεν ρίσκαραν. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ρισκάρει, γιατί μένει πίσω στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός ό,τι έκανε, το έκανε στο πρώτο ημίχρονο, τις εντυπώσεις τις κέρδισε ο Ολυμπιακός για μένα.

Ο Σπόραρ δεν έδωσε κάτι. Αυτό κάπου είναι φυσιολογικό. Εγώ ξαναλέω, στη δική μου ματιά, τις εντυπώσεις τις παίρνει ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός δεν βγαίνει κερδισμένος, αντιμετωπίζει σοβαρότερα προβλήματα. Η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι πως τα παιχνίδια που έρχονται, θα είναι δύσκολα. Ντερμπάρα το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, όπως έλεγα και με την Καλλιθέα. Πολλά λένε οι Παναθηναϊκοί για τον Αλόνσο…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr