Τσάρλι για Ρέτσο: «Συγχαρητήρια στη Λαμπαδαρίου – Για μένα δεν είναι πέναλτι» (vid)

Ο Τσάρλι ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι από τον Ρέτσο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Τσάρλι για Ρέτσο: «Συγχαρητήρια στη Λαμπαδαρίου - Για μένα δεν είναι πέναλτι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για την Ελένη Λαμπαδαρίου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ελένη Λαμπαδαρίου που καλείται να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις. Δεν την γνώριζα, πρώτη φορά την είδα την περασμένη Κυριακή. Επειδή η φάση είναι πραγματικά δύσκολη, ήθελα να ακούσω πώς θα δικαιολογήσει τις ”φωνές” του Παναθηναϊκού.

Σε ένα χώρο, όπου είναι ανδροκρατούμενος, βρέθηκε μια γυναίκα να κάνει ό,τι δεν έχει τολμήσει κανείς. Να μη φοβηθεί τι θα ακούσει, στο κανάλι του ιδιοκτήτη της ομάδας είπε με γνώση την άποψή της. Τόσα χρόνια οι άνδρες δεν το έχουν τολμήσει.

Στο άλλο κανάλι, ξέραμε τι άποψη θα έχουν. Την κα Λαμπαδαρίου έχει την άποψή της και πλέον, θα μας ενδιαφέρει τι λέει. Πλέον, έχει βαρύτητα. Χρειάζονται άνθρωποι με θάρρος και γνώση.»

Για τη φάση του Ρέτσου: «Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί παράμετροι που θα δικαιολογούσαν την απόφαση του διαιτητή. Η πρώτη, είναι πως βρίσκει στο κεφάλι του Ρέτσου και μετά στα χέρια. Δεύτερη, μικρή απόσταση. Τρίτη, δεν υπήρχε χτύπημα, επαφή, αλλά παρατεταμένο κράτημα μπάλας. Είναι μια πολύ δύσκολη φάση. Αν έδινε πέναλτι, θα ήταν ένα παρατεταμένο κράτημα μπάλας. Εγώ δεν θα έδινα πέναλτι.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version