Παραμονή Αλόνσο στον Παναθηναϊκό: Το καθοριστικό διάστημα και οι αγώνες

Θέμα προπονητή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό δε φαίνεται να υπάρχει, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει πίεση ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Αλόνσο: «Μου έκανε εντύπωση αυτό που έκανε ο διαιτητής» - Οι δηλώσεις μετά το ντέρμπι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και τη νέα απώλεια βαθμών του Τριφυλλιού, ήταν μονόδρομος η νίκη, δε φαίνεται να νιώθει πραγματικό κίνδυνο για τη θέση του, καθώς στη διοίκηση έχουν αποφασίσει να του δώσουν πίστωση χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της κορυφής με το πρόγραμμα που έχει μετά τη διακοπή να μην είναι εύκολο, όμως η διοίκηση θέλει να στηρίξει τον Ουρουγουανό τεχνικό βάζοντάς του και κάποια δεδομένα που πρέπει να υλοποιήσει.

Πιο αναλυτικά, όπως σας αναφέραμε, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ξεκάθαρο στον Αλόνσο πως θέλει να έχει νίκες οι ομάδες του μέσα στα επόμενα παιχνίδια που είναι με ΟΦΗ (εκτός), Τσέλσι (εντός), Άρη (εντός) και Ατρόμητο (εκτός) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτά τα τέσσερα ματς αναμένεται να κρίνουν σε τεράστιο βαθμό το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο του Τριφυλλιού, καθώς προς το παρόν δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Exit mobile version