Παναθηναϊκός: Η κίνηση-ματ του Αλόνσο που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ντιέγκο Αλόνσο να προχωράει σε μια πολύ σωστή κίνηση τακτικής που του βγήκε.

Παναθηναϊκός: Η κίνηση-ματ του Αλόνσο που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να έχει ακούσει αρκετά μεγάλη κριτική από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς βάσει του ρόστερ δεν μπορεί να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσίασε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αρχικά οι πράσινοι πάλεψαν το παιχνίδι και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, ενώ έπειτα είδαμε και μια εσωτερική αλλαγή στην αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία άλλαξε ουσιαστικά κατά πολύ τη μοίρα του παιχνιδιού.






Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρησιμοποίησε ξανά το δίδυμο Γεντβάι-Ίνγκασον, αλλά αυτή τη φορά ο Ισλανδός στόπερ δεν έπαιξε δεξιά αλλά αριστερά με τον Κροάτη παρτενέρ του να έρχεται στην πλευρά που πέρυσι πραγματοποίησε τα καλύτερα παιχνίδια του.

Μάλιστα ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του γηπέδου ως αριστέρος στόπερ έχοντας καθοριστικές επεμβάσεις και δείχνοντας στις περισσότερες φάσεις τη σπουδαία ποιότητα που διαθέτει.

Σίγουρα ο Ουρουγουανός προπονητής οφείλει να σκεφτεί στα επόμενα ματς το ενδεχόμενο να μονιμοποιήσει τον Ισλανδό στόπερ στ’ αριστερά και δεξία να χρησιμοποιεί τον Τιν Γεντβάι.






Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr