Στηρίζει Αλόνσο ο Παναθηναϊκός και απαιτεί σερί νικών!

Ο Παναθηναϊκός παρ' ότι έκανε ένα αρκετά καλό ματς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις πλέον να τρέχουν.

Στηρίζει Αλόνσο ο Παναθηναϊκός και απαιτεί σερί νικών!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χθες το βράδυ σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο οι πράσινοι ήθελαν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς βέβαια στο τέλος να καταφέρουν να τους πάρουν.

Από εκεί και πέρα το Τριφύλλι βαθμολογικά έχει μείνει πίσω και η εικόνα του μέχρι το ντέρμπι προβλημάτιζε, κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καλός, με αποτέλεσμα και ο Ντιέγκο Αλόνσο να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Μάλιστα ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός έπαιζε το… κεφάλι του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς σε ενδεχόμενη ήττα ήταν πολύ πιθανό ν’ αποχωρούσε από τον πάγκο της ομάδας.

Το σκορ στο ΟΑΚΑ τελικά ήρθε ισόπαλο (0-0) κι αυτό που προκύπτει από το πράσινο ρεπορτάζ είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον προπονητή της ομάδας αλλά η απαίτησή του είναι να έρθει σερί νικών στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στους ΟΦΗ (εκτός), Τσέλσι (εντός) και Άρη (εντός) με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να ζητάει καλά αποτελέσματα και νίκες, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν και το μέλλον του Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας.

Με λίγα λόγια, λοιπόν όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού με την πίεση δεδομένα να υπάρχει προς εκείνον και να είναι μεγάλη.

Exit mobile version