Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ από την εθνική Πολωνίας ο Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι ήταν από τους μεγάλους άτυχους του ντέρμπι, καθώς πριν την έναρξή του τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Ντραγκόφσκι: Η μεγαλύτερη μεταγραφή «κλοπή» του Παναθηναϊκού

Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (05/10).

Μάλιστα το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς ο Πολωνός τερματοφύλακας δε θα είναι διαθέσιμος ούτε για την εθνική Πολωνίας στα παιχνίδια που θα δώσει εκείνη στην τωρινή διακοπή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντραγκόφσκι πριν τον τραυματισμό του είχε κληθεί στην εθνική του ομάδα, αλλά ο τραυματισμός τα ανέτρεψε όλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr