Σπάθας: «Καμία παράβαση πέναλτι ο Ρέτσος - Κόκκινη στον Μλαντένοβιτς, πορτοκαλί στον Τσέριν» (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας πήρε θέση για τη διαιτησία του Σίμπερτ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Καραπαπάς: «Γραφική η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού - Κόκκινη κάρτα στον Τσέριν»

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Η ομάδα του Παναθηναϊκού σήκωσε σκόνη για το θέμα της διαιτησίας. Εμένα μου δίνει την εικόνα ότι δεν στέκεται στο σημερινό αγώνα, αλλά γενικά στη διαιτησία. Τα παράπονα είναι χλιαρά και δεν επικεντρώνεται στο ντέρμπι.

Θα δούμε την προσπάθεια του Ρέτσου να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι, μπροστά του βρίσκεται παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα χέρια του Ρέτσου είναι σε φυσιολογική θέση, δεν υπάρχει παράβαση. Ο Ρέτσος αφήνει τη μπάλα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βρει ευκαιρία.

Δίνουμε τα στοιχεία που λέει ο κανονισμός. Το χέρι βρίσκεται χαμηλά, κάτω από το ύψος του ώμου. Πολύ σωστά δεν δόθηκε παράβαση για πέναλτι. 

Στη φάση με μια κεφαλιά του Αράο, δεν υπήρχε σκοπιμότητα για να δοθεί χέρι. Θα δινόταν χέρι, μόνο αν έτσι, έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής ακολούθησε και για τις δύο ομάδες την ίδια τακτική. Υπήρχαν κάποια λάθη, αλλά προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη.

Ο Τσέριν παίρνει εισιτήριο για κόκκινη κάρτα, είναι σίγουρα φάουλ και κίτρινη κάρτα. Αν δεν ήταν κόκκινη, ήταν πορτοκαλί κάρτα, αυτό που λέμε.

Ο Μλαντένοβιτς έχει κίτρινη κάρτα. Είναι ένα φάουλ σκοπιμότητας. Είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν είχε σκοπιμότητα ο διαιτητής, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού δεν πιάνει τόπο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr