«Πρέπει να ντρέπονται» - Έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Aνακοίνωση για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Πρέπει να ντρέπονται» - Έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι διαφέρει από τις πρακτικές άλλων, δεν ασχολείται με το παρασκήνιο, ούτε προσπαθεί να ελέγξει τη διαιτησία. Είναι, όμως, φανερό ότι κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τη στάση μας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μόνο στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα μας έχει το θλιβερό προνόμιο των highlights λάθος διαιτητικών αποφάσεων.

Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μέτρησε ένα άκυρο γκολ, με τον Πανσερραϊκό η απόφαση του διαιτητή για πέναλτι σε γροθιά του αντίπαλου τερματοφύλακα στον Βαγιαννίδη άλλαξε με απίθανη παρέμβαση VAR και βέβαια στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό που ο Ρέτσος μπλόκαρε με τα χέρια τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και ένα πέναλτι – ορισμός δεν καταλογίστηκε. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να λάβουμε αρμοδίως εξήγηση πώς ένας ποδοσφαιριστής μπλοκάρει τη μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής και δεν καταλογίζεται πέναλτι.

Πρέπει να ντρέπονται όσοι αντιμετωπίζουν έτσι τον Παναθηναϊκό και τους 60.000 φιλάθλους μας που γέμισαν σήμερα το Ολυμπιακό Στάδιο. Από εδώ και πέρα, θα σταθούμε απέναντι σε όσα συμβαίνουν, γιατί έχει ξεπεραστεί κάθε όριο ανοχής και αντοχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr