Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τους δύο προπονητές να έχουν καταλήξει σε σημαντικό βαθμό στις 11αδες που θα παρατάξουν.

Conference League: Η βαθμολογία μετά το Μπόρατς-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τους δύο προπονητές να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους προκειμένου να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Αρχικά ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μπάλντοκ, στα στόπερ τους Ίνγκασον-Γεντβάι και αριστερά τον Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Αράο με τον Τσέριν να είναι φαβορί για τη θέση «8» με έναν εκ των Μπακασέτα-Ουναχί να συπληρώνουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, η επιθετική τριάδα αναμένεται να είναι οι Πελίστρι-Τετέ στα εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παρατάξει στο τέρμα τον Τζολάκη, με τους Ρέτσο-Κάρμο να παίζουν στα στόπερ και τους Ορτέγκα αριστερά και Κοστίνια δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται σταθερά ο Έσε με τον Μουζακίτη να είναι φαβορί να παίξει δίπλα του με τη θέση «10» να παραμένει ερωτηματικό και να καλύπτεται είτε από τον Μασούρα είτε από τον Μαρτίνς.

Τέλος, στην επιθετική γραμμή θα βρίσκονται σίγουρα οι Ροντινέι (δεξί εξτρέμ) και Ελ Κααμπί (φορ), ενώ αν ο Μασούρας πάει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τότε ο Ζέλσον Μαρτίνς θα παίξει αριστερό εξτρέμ ή το αντίθετο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr