Παναθηναϊκός: «Έμφραγμα» στο τέλος, ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Κ19 Super League χάνοντας στο τέλος με 2-1.

Παναθηναϊκός: «Έμφραγμα» στο τέλος, ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός Κ19 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Κ19 για το πρωτάθλημα της Κ19 Super League σ’ ένα πολύ δυνατό ματς στο Κορωπί με τους πράσινους να μην καταφέρνουν να πάρουν κάτι θετικό από το ντέρμπι «αιωνίων» της 5ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα μπορεί το Τριφύλλι να προηγήθηκε μόλις στο 13′ με τον Καρακασίδη, ο οποίος έκανε σέντρα που κατέληξε στα δίχτυα μετά από λάθος συνεννόηση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Παρ’ όλα αυτά στο 56′ ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Μπακούλα και στο 90+5′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη βλέποντας τον Σιλά να πετυχαίνει, κυριολεκτικά, buzzer beater.

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Ντουβίκας, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Μαρκεζίνης, Μπόκος, Ζέκα (65΄Πάνος), Τερζής (65΄ Τρίκατζης), Μπρέγκου, Λάζαρης (67΄ Νταμπίζας)

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Ντάμα, Παναγάκος, Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Μπάκουλας, Γιουσούφ, Παπακανέλλος, Αλαφάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr