Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Η πρόγνωση του καιρού για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της και πλέον, μένει να φανεί αν θα «απειλήσει» το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Η πρόγνωση του καιρού για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν από όλη την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι των αιωνίων. Ερωτηματικό αποτελεί ο καιρός εν μέσω «Κασσάνδρας».

Σύμφωνα με την ΕΜΥ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι δεν προβλέπεται καταιγίδα, θα υπάρχει αραιή συννεφιά με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

«Η «Κασσάνδρα» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε αρκετά σημεία της Δυτικής Ελλάδας. Στο Στράτο Αγρινίου και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο (Βασιλόπουλο, Παπαδάτου, Βλυζιανά, Δεργοβίτσα) και Βάλτο (Μπαμπαλιό, Μαλεσιάδα, Αμοργιανοί, Πετρώνα, Βαρετάδα), οι κάτοικοι αντιμετώπισαν αρκετά ζητήματα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει μέσω δελτίου της για τα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά, όπως ανέφερε η ΕΜΥ στην ενημέρωσή της: «Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α) Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

β) Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη».»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr