Νικοπολίδης: «Έφταιγε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, υπήρχε οικονομικό θέμα!» (vid)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναφέρθηκε στην εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως το Τριφύλλι μπορεί να καταφέρει το Conference League.

Νικοπολίδης: «Έφταιγε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, υπήρχε οικονομικό θέμα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Περισσότερο φταίει η διοίκηση. Υπήρχε ένα οικονομικό θέμα. Έρχονταν ξένοι με παραπάνω λεφτά. Δημιουργήθηκε η κόντρα μεταξύ των ξένων και των Ελλήνων.

Ο Αναστασιάδης έπρεπε να το διαχειριστεί, δεν μπορούσε να μιλήσει και τη γλώσσα. Υπήρχαν χαμηλόμισθοι Έλληνες και υψηλόμισθοι ξένοι ποδοσφαιριστές.»

Για την απόκρουση στο σουτ του Ριβάλντο στο ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα: «Ήταν δύσκολη απόκρουση. Και από πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή. Μετράω κι αυτό. Είναι και προημιτελικά του Champions League.»

Για τις αποφάσεις που πήρε στην καριέρα του: «Είμαι απόλυτα δικαιωμένος. Κι όταν έμεινα στον Παναθηναϊκό, κι όταν πέρασα απέναντι. Έπαιξα σε χρόνια που ήταν η δικαίωση του Έλληνα στο ποδόσφαιρο.

Με μια σωστή οργάνωση και καθοδήγηση ο Έλληνας μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Το απέδειξε και ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League. 

Το Conference League μπορεί να το καταφέρει και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Είναι ένας στόχος…

Έχω καταφέρει να παίξω πάνω από 70 ματς στο Champions League, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, είχα το άγχος πως θα σταθώ στην Ευρώπη. Πρωτάθλημα, έλεγα θα πάρουμε!»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version